HauLovely op de Landgoed Twente Fair

Gepubliceerd op 16 januari 2022 om 20:15

Op 30 en 31 oktober 2021 was de Landgoed Twente Fair op het Luttezand. Dit was voor mij de eerste keer dat ik met mijn producten op een Fair stond. 
Sinds de start van HauLovely (april 2021) konden bijna alle braderieën en markten niet door gaan ivm Corona.
Daarom was deze Fair voor mij dus extra spannend! 

De vrijdag kon je je kraam al mooi aankleden en hier kreeg ik hulp bij van mijn tante! Ik vind het altijd fijn om haar creatieve oogpunt bij dit soort gelegenheden in te schakelen! 

DAG 1
De zaterdag weer vroeg uit de veren en op naar de eerste dag Fair!
Zal het weer nog een beetje opklaren? Zal het druk worden? Hoe zullen de reacties zijn? Allemaal vragen die de revue hebben gepasseerd! 
Ondanks dat het weer niet heel erg mee werkte deze dag heb ik ontzettend genoten van de mensen die belangstelling tonen of even een kijkje kwamen nemen bij de kraam! 

DAG 2
De weersvoorspellingen voor zondag zagen er beter uit en ik had weer zin in een gezellige dag! Naast de droogbloemen en interieur items had ik op de fair ook de handgemaakte bijzettafeltjes en salontafels mee! 

De drukte op de zondag was overweldigend en gaaf! Veel mensen die HauLovely wel eens online voorbij hadden zien komen, kregen er nu een beter beeld bij wat ik te bieden heb! 

Mede dankzij de hulp van Marleen, Daniek en Ellen kijk ik terug op een geslaagd weekend Landgoed Twente Fair! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.